کاوش موضوع آب انگور
صفحه اصلی
آب انگور
آب انگور از خرد کردن و له کردن دانههای انگور به دست میآید. قندهای موجود در آب انگور اجازه میدهد تا از آن به عنوان یک شیرین کننده هم استفاده؛ و آن را تخمیر کرده و به شراب، یا سرکه تبدیل کنند.
در آمریکای شمالی، رایجترین آب انگور بنفش است و از انگور کنکورد تهیه میشود در حالی که آب انگور سفید معمولاً از انگور نیاگارا تهیه میشود، که هر دو از انواع انگورهای بومی آمریکا هستند، گونه ای متفاوت از انگورهای شرابی اروپایی. در کالیفرنیا، انگور سلطانا (معروف به "انگور تامسون بی هسته") استفاده میشود.
آب انگور را میتوان از تمام انواع انگور پس از رسیدن به بلوغ مناسب تهیه کرد. به دلیل ترجیح مصرفکنندگان برای ویژگیهای رنگ، طعم و عطر، آب انگور در درجه اول از ارقام آمریکایی Vitis labrusca تولید میشود.... بیشتر در ویکی پدیا